Döviz Kurları ve Emtialarda Son Durum 09/07/2014

ALTIN
 
1321 dolar üzerinde kalmayı başardı. Hedef 1326 dolar ve geçilirse 1330 - 1333 dolar hedeflenebilir. Yarın bu saatlerde 1333 üzerinde kalmaya devam ederse 1341 görülebilir. Fiyatta gerilemeler alış fırsatı olarak algılanabilir. Önümüzdeki haftalar 1365 dolar deneme isteği olabilir.
 
USD/TRY
 
Günlük ve Haftalık grafikte Bollinger bandlarının yatay bir seyire girmesi ile birlikte sıkışma var. Ortalamaların gösterdii 2,1350 direnç seviyesi zorlandı ancak geçilemedi. 2,1250 halen ciddi bir destek olarak duruyor.Bu seviyenin kırılması 2,09 lara kadar çekilme yaratabilir.
 
EUR/USD
 
1,40 hareketi için bu ay sonunu 1,37 üzerinde kapatması gerekiyor. Bu hafta 1,3650 üzerinde kalırsa 1,37 seviyelerine doğru bir hareket olabilir. Günlük grafikte bir ters omuz baş omuz formasyonu oluşma ihtimali var. Son üç haftada oluşan dip sürecinin sonrasında bir yükselen trend görülebilir.
 
BRENT
 
Bir ay öncesinde Brent petrol 108-109 dolar seviyesinden 115 dolar seviyesine yükselmişti ve sonrasında gelen satış ile 110 dolar seviyesini gördü. Önümüzdeki iki - üç gün(14 Temmuz'a kadar) 110 dolar üzerinde bir kapanış olmaz ise 106 dolar seviyesine doğru bir kırılma gelebilir. Sonrasında 100  - 96 ve 88 dolar seviyeleri görülebilir.
 
*Yorumlar 09.07.2014, saat 16:44 itibariyledir.

 --------------------------------------------------------------------
Burada yer alan bilgiler bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım Danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak Yatırım Danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve doğru olduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile ortaya çıkabilecek hatalardan sorumluluk kabul edilmemektedir.


---------------------------------------------------------------------
 

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiyede Enflasyon'un Sebebi Nedir?

Havayolu Sektörü ve Turizm

ABD Doları ve Romanya Leyi'ne Bir Bakış