DAX 'da düzeltme hareketi için 10635 seviyesi


DAX 10810 ve 10860 seviyelerine ulaştıktan sonra bir düzeltme hareketine girdi. Dün nispeten sakin bir hareket sergileyen endeks ideal olan düzeltme seviyesi 10635 i bugün içerisinde hedefleyebilir. Bu seviyeden dip yapıp yukarı yönlü de bir tepki ihtimali olan endekste yeniden 10800 ve 10860 seviyeleri hedeflenebilir. Sonrasında ise 11152 seviyesine bir ralli gerçekleşebilir.
Düzeltme hareketinde 10635 – 10620 ve 10560 seviyeleri önemli destek noktaları olarak izlenebilir.Eğer 10620 doğrudan kırılırsa 10545 seviyesine doğru ciddi bir düşüş görülebilir.

-----------------------------------------------------------------
Burada yer alan bilgiler bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır. Yatırım Danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak Yatırım Danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Herhangi bir yatırım aracının alım-satım önerisi ya da getiri vaadi olarak yorumlanmamalıdır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Burada yer alan fiyatlar, veriler ve bilgilerin tam ve doğru olduğu garanti edilemez; içerik, haber verilmeksizin değiştirilebilir. Tüm veriler, güvenilir olduğuna inanılan kaynaklardan alınmıştır. Bu kaynakların kullanılması nedeni ile ortaya çıkabilecek hatalardan sorumluluk kabul edilmemektedir.
--------------------------------------------------------------------

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türkiyede Enflasyon'un Sebebi Nedir?

Havayolu Sektörü ve Turizm

ABD Doları ve Romanya Leyi'ne Bir Bakış